Selecteer een pagina

MOTOWN & MORE

Motown & More is een succesvol concept in Vlaanderen.  De doelgroep zit in de leeftijdscategorie tussen de 30 en 80 jaar met allen 1 gedeelde passie : de zwarte muziek van de jaren 60, 70 en 80.

b

Website

Creatie & Branding

Facebook & Instagram

Motown & More is een uniek concept in Vlaanderen.  Het rondreizende partyconcept, brengt immers 3 verschillende generaties samen op de dansvloer.  We kunnen er niet om heen, echt iedereen, jong en oud, is fan van de geweldige zwarte muziek van de ’60s, ’70s en ’80s.  Denk maar aan The Jackson 5, Diana Ross & The Supremes, Stevie Wonder, Marvin Gaye, The Temptations, … Het is muziek die niemand onberoerd laat.
Gezien de oorsprong van het concept bij de Motown Parties in Parijs ligt en de rode draad dus ook wel vooral muziek is uit de Motown perdiode, werd beslist om te werken met de “M”, die een duidelijke knipoog is naar het originele Motown logo.  Daarnaast worden er ook wel andere stijlen gedraaid, zoals TSOP (The Sound of Philadelphia) en een vleugje disco. Daaruit ontstond dus “& More”, om geen verkeerde verwachtingen te scheppen naar het publiek. In de rebranding hebben we vooral rekening gehouden met het logo en de 2 belangrijkste social media kanalen : Facebook en Instagram.  Er is nu een duidelijke huisstijl die over alle kanalen heen, online & offline wordt doorgetrokken en zorgt voor een nog professionelere uitstraling en herkenning in gans Vlaanderen.